top of page

Varmt välkommen vår nya Partneransvarig: Linn Forsberg

Uppdaterat: 5 sep. 2023

Linn har tidigare drivit en egen avdelning där hon jobbat mot partners och interna säljare, men hon har även jobbat som installations koordinator, säljare, kundservice, support och inom barnomsorgen.Berätta lite om din bakgrund, Linn

Jag är född och uppvuxen I Umeå men breddade mina vingar och bodde några år i Oslo. Nu bor jag på en gård en bitutanför Umeå med min sambo, son och 2 hundar.


''Vi har i allt för många år tagit miljön förgivet och levt som vi velat utan att tänka på konsekvenserna. Vi måste gå tillbaka lite i tiden där all mat faktiskt togs tillvara på, inget slängdes uti tomma intet utan behandlades med varsamhet och respekt. Jag som odlar mycket tar verkligen tillvara på varje del av det vi äter och producerar, både genom att använda tex morotsskal i bröd, men också till att återge näringen i jorden så att jag kan odla flerråvaror. Om alla I världen skalade ner sitt slösande till 50% så skulle miljön bli så mycket bättre'', berättar Linn, när hon får frågan om Varför tycker hon att är det viktigt att arbeta med klimat frågor och framför allt matsvinn frågor.


Varför vill du arbeta för Generation Waste? ''Generation Waste är ett företag som behandlar sina anställda som en familj, alla har lika värde och allas tankar och idéers tas på allvar. Detta i kombination med att GW har en vision att hjälpa andra att inse att man både kan rädda miljön och spara pengar genom att använda hela råvaran är för mig väldigt viktigt. '', avslutar Linn.

28 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page