top of page

Ny deltagare och mer info om webinaret ”det cirkulära köket”

Uppdaterat: 16 aug. 2022

Nu på tisdag den 16/2 anordnar vi på Generation Waste ett webinar med temat ”Det cirkulära köket”. Sedan tidigare har följande personer presenterats som deltagare i webinaret: Sebastian Pilups och Mikael Wallborg från företaget Ipinium, Daniel Oddhammar från Generation Waste samt den prisbelönta kocken och TV-profilen Tareq Taylor.

Nu kan vi gladeligen även presentera Jenny Håkansson som är kostchef på Vård- och Omsorgsförvaltningen, Helsingborgs kommun. Som kostchef har Jenny Håkansson har en inblick inom den offentlig måltiden och kommer att prata om nutida och framtida utmaningar inom äldreomsorgen. Jenny Håkansson tar Sebastian Pilups plats i Webinaret.
Mer info om webinaret

Webinaret är för dig som är verksam inom offentlig måltid eller i restaurangbranschen. I webinaret kommer vi prata om hur vi genom ny teknik kan skapa mindre svinn, återvinna mer och samtidigt spara pengar. Med en samlad kunskap inom svinnarbete, återvinning och foodtech så hoppas vi kunna inspirera till förändring.

  • Mikael Wallborg från företaget Ipinium kommer att prata om återvinningens möjligheter. Han kommer även att visa upp Ipiniums köksprodukter där beläggningen är gjord av återvunnen plåt.

  • Daniel Oddhammar från Generation Waste kommer prata om matsvinn – Varför det uppstår och hur man kan minska det.

  • Tareq Taylor kommer att stå för inspirationen och glädjen, men också matlagningen. Med Ipiniums miljövänliga köksprodukter kommer han att laga något för resten av gruppen att smaka på.

  • Jenny Håkansson kommer att prata om äldreomsorgens utmaningar inom hållbara måltider. Hon kommer även att prata om hur köksredskap av återvunnen plåt fungerar i praktiken.

Webinaret är 45 minuter långt och ni som deltar kommer att ha möjlighet att ställa era frågor. Hoppas vi ses
17 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page