top of page

Möt vår investerare – Per Hjalmarö

Uppdaterat: 16 aug. 2022
Innan 2021 tog vid lyckades Generation Waste få in tre nya investerare i bolaget. Först ut att presenteras är Per Hjalmarö. – Vi är oerhört glada över att Per blivit en del av oss och vi vet att han med sin mångåriga kompetens inom försäljning och marknadsföring kommer att lyfta Generation Waste till nya höjder, säger Daniel Oddhammar.

Berätta lite om din bakgrund, Per

-Jag har arbetat med försäljning och marknadsföring sedan 1996 varav största delen inom IT-utveckling, lön, HR-system och outsourcing. Idag arbetar jag som Chef för marknad & affärsutveckling på FörsäkringsGirot. Jag kommer från ett litet samhälle på Tjörn, Skärhamn men bor sedan över 20 år sedan i Stockholm, Södermalm.

Varför har du valt att gå in som investerare i Generation Waste?

-Generation Waste är ett fantastiskt företag med långsiktiga mål som faktiskt kan förändra företags, organisationers och människors beteende kring matsvinn och återvinning. Dessutom har jag ett stor förtroende för Daniel som är en drivkraft och brinner starkt för detta område.

Vart tror du Generation Waste befinner sig om 10 år?

Vi kommer att vara en attraktiv arbetsgivare med den ledande programvaran inom matsvinn och återvinning som ger företag, organisationer och personer enormt viktiga beslutsunderlag för att driva sin verksamhet på ett hållbart sätt som framtiden kräver.

Vilken roll har du i Styrelsen och hur kommer din expertis att komma till användning i styrelserummet?

Min roll är styrelseledamot. Bakgrunden inom programvaror och försäljning/marknadsföring av tjänster ser jag kommer väl till pass. Jag har också varit med i både uppgång och nedgång i företag och vet vad som krävs för att ett företags skall växa.114 visningar0 kommentarer

Kommentare


bottom of page