top of page
Skribentens bildGeneration Waste

Livsmedelshygien för minskat matsvinn

Uppdaterat: 30 maj




Sommarsäsongen är här och personalstyrkan växer i takt med att allt fler gäster hittar till er verksamhet. Uppdatera era kunskaper och ge er nya personal en bra start i sin nya roll hos er genom att säkerställa deras kunskaper inom livsmedelshygien. Utbildningen erbjuds på svenska med engelsk text. 



Oavsett om ni är kock, måltidsbiträde eller till exempel frukostvärd så behöver ni ha tillräckliga kunskaper inom matsäkerhet och livsmedelshygien. Därför har vi tagit fram en webbaserad utbildning så att ni ska kunna hantera livsmedel på ett säkert och svinnsmart sätt. Arbetar ni hygieniskt kommer maten hålla högre kvalité och hållbarhet. Med kännedom om livsmedelshygien kan ni helt enkelt förebygga matsvinn och på så sätt säkerställa verksamhetens ekonomiska resultat.  

Utbildningen har sex avsnitt och består av utbildningsfilmer med svenska tal och engelsk text.  

Till varje film hör en sammanfattande text och deltagare får ett diplom efter avslutad utbildning. Tiden deltagaren för att gå utbildningen är 60-90 minuter, välinvesterad tid för att säkerställa hög kvalité på mat och service i sommar! 

Utbildningen tar upp:  

  1. Personlig hygien 

  2. Kökshygien 

  3. Mottagning och förvaring 

  4. Hållbar tillagning 

  5. Servering 

  6. Resthantering och nedkylning 





23 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page