top of page

Varmt välkommen vår nya Sales Executive: Henrik Munthe

Henrik har 30 års erfarenhet av försäljning, framförallt b2b. Han har arbetat som säljare, säljchef och vd i kundnära verksamheter och har erfarenhet av många branscher både i linjeroll men framförallt som konsult.


Berätta lite om din bakgrund, Henrik

Cirka 18 år av min karriär har varit inom management konsulting, inriktning sälj och marknad för b2b företag. Jag älskar försäljning för att försäljning, när den görs på ett bra sätt, skapar värde för kund både på ett rationellt och ett emotionellt plan. Vidare så är försäljning ultimat vad som säkrar att en verksamhet kan investera och växa vidare samt vad som säkrar ekonomisk trygghet och tillväxt även för medarbetare. Att vara en starkt bidragande kraft till detta är något som jag verkligen brinner för.


''Överkonsumtion I alla dess former är ett osunt och korkat beteende som vi nog alla (nästan), I alla fall I västvärlden, bidrar till någon grad, tyvärr. Det är korkat för att det inte, enligt min åsikt, finns något motsatsförhållande mellan eliminerad överkonsumtion och fortsatt ekonomisk tillväxt. Det handlar bara om att köpa färre eller mer ändamålsenliga produkter och matportioner. Fler människor som kan öka sitt välstånd och förbättra sin hälsa får vi på köpet. Överkonsumtion är dåligt för miljö och klimat och det kostar onödiga pengar I alla led. Minskad överkonsumtion i allmänhet och när det gäller att minska svinn i livsmedelssektorn i synnerhet, är ett område där det bara finns vinster med att göra rätt; bättre hälsa, bättre miljö (minskad övergödning, lägre vattenkonsumtion etc.) och bättre ekonomi i alla led'',berättar Henrik, när han får frågan om Varför tycker han att är det viktigt att arbeta med klimat frågor och framför allt matsvinn frågor.


Varför vill du arbeta för Generation Waste? ''En utmaning som jag upplever väldigt tydligt är att storskaliga initiativ och lösningar med avsändare internationella och nationella organisationer och politiker, är att de inte ger de effekter på miljö och klimat som vi önskar eller som behövs. Jag tror därför att vi också behöver många entreprenöriella och praktiska initiativ för att skapa effekter. Initiativ som är lätta att implementera och som skapar både emotionellt och affärsmässigt värde. Generation Waste utgör just ett sådant initiativ. Generation Waste har drivet, passionen och förmågan att hjälpa våra kunder att uppnå konkreta och substantiella resultatförbättringar gällande miljö- och klimatpåverkan, ekonomi och kundlojalitet. Vidare så har Generation Waste ett grundarteam och medarbetare som är passionerade, autentiska och genuint varma. Sammantaget ett dreamteam att ansluta till'', avslutar Henrik.


46 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page