top of page

Möt vår investerare – Niclas Möller

Uppdaterat: 16 aug. 2022

Det är med stolthet vi kan presentera Niclas Möller som ny investerare i Generation Waste. Niclas Möller har en mångårig erfarenhet från restaurangbranschen. Han kommer senast från ett VD-uppdrag på Harrys restauranger, det var också där han först kom i kontakt med Generation Waste.Berätta lite om din bakgrund, Niclas

Jag har min bakgrund i restaurangbranschen. Som mångårig ledare och VD för Harrys har jag fått vara med och sätta avtryck tillsammans med teamet och alla krögare. Det har varit en bransch på framfart med god tillväxt de senaste åren. Parallellt jobbar jag med ett par styrelseuppdrag och har intresserat mig sen länge för hållbarhetsfrågor.

Varför har du valt att gå in som investerare i Generation Waste?

Jag fick chansen att lära känna Daniel genom mitt tidigare uppdrag och fått testa effekterna av Generation Waste system. Genom de insikterna och den påverkan som kan göras på resursslöseriet och ekonomin var beslutet lätt. Fler borde följa efter. Jag ser otrolig potential i personerna bakom och deras system. Det skall bli spännande att få följa med på resan framåt.

Vart tror du Generation Waste befinner sig om 10 år?

Världen förändras snabbt. Fler borde inse att möjligheterna att förändras bidrar till utveckling och förbättring. Generation Waste är där och jag tror att man kommer att visa världen potentialen. Jag tror även att med personerna i GW:s lednings drivkraft kommer bolaget bli en drivande röst för hållbarhet, minskat matsvinn och resursåtervinning, från jord till bord.

Vilken roll har du i Styrelsen och hur kommer din expertis att komma till användning i styrelserummet?

Som bollplank, taktiker och utmanare i strategifrågor. Jag hoppas kunna vara en resurs med insikter från kundsidan som kan hjälpa till och ta verksamheten framåt de närmsta åren.

Vill du veta mer om Niclas, lyssna på när vi intervjuar honom i vår Podcast – Ett gott exempel67 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page