top of page

Slottsholmen Hotell & Restaurang AB inleder samarbete med Generation Waste.

Välkomna till Generation Waste familj!

Slottsholmen Hotell & Restaurang AB inleder samarbete med Generation Waste.

Slottsholmen Hotell & Restaurang är en verksamhet i skärgårdsstaden Västervik i Småland. Slottsholmen grundades 2018 av ABBA-profilen Björn Ulvaeus och drivs idag av familjen Ulvaeus. I köket jobbar de med högkvalitativa, lokala råvaror där menyn ofta inspireras av Björns uppväxt i Västervik och smakupplevelser från hans repetitioner och föreställningar världen över.

‘’På Slottsholmen har vi ett fokuserat och långsiktigt perspektiv på hållbarhet. Samarbetet med Generation Waste ser vi som ett bra mervärde i vårt miljöarbete. Att hålla koll på matsvinnet tror vi på sikt kan leda till ökad lönsamhet och mindre avtryck på miljön’’, berättar, Frida Schildt, Marknadsföringsansvarig, Slottsholmen Hotell & Restaurang.

Genom samarbetet med Generation Waste så hoppas Slottholmen på att få en bättre överblick på hur mycket mat som faktiskt slängs på deras restauranger. De hoppas, med hjälp av statistiken Generation Waste tar fram, kunna minska matsvinnet och öka medvetenheten hos sina medarbetare.

bottom of page