top of page

Dalecarlia Hotel & Spa inleder samarbete med Generation Waste.

Vi har glädjen att berätta att Dalecarlia Hotel & Spa inleder samarbete med Generation Waste.

Dalecarlia Hotel & Spa inleder samarbete med Generation Waste.

Högt uppe med en vidunderlig utsikt över den mytomspunna Siljan som sägs ge ro, kraft och inspiration ligger Dalecarlia Hotel & Spa med anor från 1910. Ett modernt hotell med konferens, restaurang samt utbyggt och renoverat Spa med hela 1500 kvm njutning.

Dalecarlia är en utmärkt plats att träffas med hela familjen. Dalecarlia Hotel & Spa har något för alla åldrar. Tillbringa en skön dag på Dalecarlia Spa eller ett fartfyllt äventyr i skog och mark. Här finns alla valmöjligheter för hela familjen.

I köket står hotellets kockar för underbara smakupplevelser, gärna med lokal anknytning. Dalecarlia är en utmärkt plats att träffas med företaget för inspirerande möten, högtidsfirande eller årsstämmor. Flera av hotellets företagskunder återkommer år efter år. Tällbergs by är oerhört charmig med flera handelsbodar att besöka med allt från hemslöjd och keramik till smidessaker.

Genom samarbetet med Generation Waste så hoppas Dalecarlia Hotel & Spa på att få en bättre överblick över hur mycket mat som faktiskt slängs dagligen på deras restauranger. De hoppas, med hjälp av statistiken Generation Waste tar fram, kunna minska sitt matsvinn och öka medvetenheten hos sina medarbetare och gäster.

Vi tackar Dalecarlia Hotel & Spa för att de valde Generation Waste för att minska matsvinnet i deras kök och att arbetar mer hållbart.

bottom of page