top of page

Sales Executive // Hybrid

Häng med på vår tillväxtresa, Generation Waste är ett Svenskt Food Tech/SaaS bolag som säljer ett digitalt mätverktyg för matsvinn samt utbildningar inom Generation Waste Academy. vi har funnits i 5 år och har närmare 100 kunder fördelade mellan offentlig och privat.


Vi är ett av de ledande företagen inom vår bransch och växer kraftigt. Vår vision är Zero waste och vi siktar på att bli ledande inom Europa, vilket vi vet är väldigt ambitiöst. Det kommer att kräva en spännande resa, utveckling av våra produkter samt expandering in på nya marknader.


Om rollen

Som Sales Executive hos Generation Waste älskar du att göra affärer men också har ett intresse för mat och hållbarhet. Du fokuserar på ny kundbearbetning mot offentlig sektor. Du kommer också att ansvara för ett begränsat antal kunder och utveckla dem långsiktigt.


Vi arbetar tätt tillsammans inom sälj, marknads -och produktteam för att ständigt kunna förbättra och utveckla vårt kunderbjudande. Vårt CRM är HubSpot och vi gör ständigt kampanjer inom Sociala media samt en tät kommunikation med våra kunder och blivande kunder. Som Sales Executive ansvarar du för hela säljprocessen från att boka och genomföra möte till att skriva avtal. Vi lägger stor vikt på att ha kul på jobbet och skapa gemensamma aktiviteter.

Placeringsort

Stockholm eller Göteborg


Vad vi söker hos dig

För att trivas som säljare hos oss tror vi att det är viktigt att du:

  • Har en god sälj- och affärsförståelse

  • Har minst 3 års erfarenhet av försäljning inom B2B

  • Drivs av att arbeta med ny kundbearbetning

  • Har arbetat inom Hotell och restaurang

  • Tycker om utmaningar och att jobba mot ambitiösa mål. Du trivs med frihet under ansvar

  • Har en god kommunikativ och social förmåga. Du får energi av mötet med nya människor

  • Mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska


Kontakt

Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta VD Per Hjalmarö på per.hjalmaro@generationwaste.com eller Försäljningsansvarig Alexander Kostovski på tel. 0707991776.148 visningar0 kommentarer

Комментарии


bottom of page