top of page

Nya funktioner i portalen!


Betyg och medelvärde


Vi har infört ett betygsystem i portalen som består av en stjärn-skala

1 - 5. Betyget baseras på ert nyckeltal det vill säga ert gram per gäst. Graderingen bygger på Generation Waste värdering och är framtagen utifrån våra kunders data.


Klassificeringen ger er en bild av hur duktiga ni är och vad som är möjligt att uppnå oavsett vilken typ av verksamhet ni driver. Utöver det har vi infört ett medelvärde som är baserat på alla våra mätkunders data.


Tydligare data för mätning vid catering och take away


Vi har uppdaterat funktionerna för våra inställningar vad gäller svinnfraktioner. Nu kan ni som levererar catering eller serverar stora volymer av take away-mat har få möjligheten till bättre svinndata. Exempelvis för catering: nu kan ni registrera enbart kökssvinn utan att detta påverkar era nyckeltal. Denna funktion korrigera vi på begäran, så hör av er till support@generationwaste.se om ni vill att vi ska ställa in den här funktionen för er.Inloggning

Vi har uppdaterat vår inloggningssida där ni nu väljer om ni vill komma in på Academy för att gå en webbaserad utbildning eller om ni vill logga in på Portalen för att se er mätdata.
7 visningar0 kommentarer

Kommentare


bottom of page