top of page

Hjärtligt välkommen vår nya VD: Per Hjalmarö


Vi är oerhört glada över att Per blivit en del av oss och vi vet att han med sin mångåriga kompetens inom försäljning och marknadsföring kommer att lyfta Generation Waste till nya höjder.
Berätta lite om din bakgrund, Per

Jag kommer från västkusten och är uppvuxen på Tjörn, Skärhamn men flyttade till Stockholm för över 20 år sen och bor tillsammans med min fru Therese och våra två döttrar Vera 14 och Edina 11 på Södermalm. Jag gillar att träna. Träning är ett stort intresse och jag utövar allt ifrån styrketräning, löpning till skidåkning och cykling. Närmast ser jag väldigt mycket fram emot en skidresa till alperna tillsammans med min familj och våra vänner.


I grunden har jag en teknisk utbildning med inriktning mot sjöfart. Drömmen var att bli sjökapten och jag jobbade som sjöman i 4 år tills jag insåg att livet på land tillsammans med familj och vänner lockade mer.


Jag utbildade mig till Marknasekonom på IHM och har arbetat större delen av min karriär med marknadsföring, affärsutveckling och försäljning. Efter ett ganska långt yrkesliv så har det hunnit bli en hel del olika uppdrag. Jag har haft förmånen att arbeta med en stor variation av företag, stora och små bolag. Familjeföretag och globala företag. Som egenkonsult och anställd. I försäkringsbranschen men också andra spännande branscher som event-, rese- och mjukvarubranschen.


''Jag vill vara med och påverka avtrycket i vår miljö för framtiden. Det slängs ofantliga volymer matsvinn som både kostar och påverkar miljön negativt. Att som restaurang, hushåll, matindustri eller återförsäljare ha kontroll genom att mäta är för mig en självklarhet'', berättar Per, när han får frågan om Varför tycker han att är det viktigt att arbeta med klimat frågor och framför allt matsvinn frågor.


Varför vill du arbeta för Generation Waste? ''Det är ett ungt och framtidsbolag, ett härligt gäng med höga ambitioner. Dessutom är det dags för mig att byta bransch, det skall bli superspännande att få förmånen att vara med och bygga ett hållbart bolag från grunden'', avslutar Per.

268 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page