top of page

Arla Guldko

Uppdaterat: 15 maj 2023
Vi var på plats och likaså våra matsvinnsambassadörer Paul Svensson och Fredrik Eriksson som var två av tävlingens ansvariga domare.

Finalen blev en dag fylld med inspiration om hållbarhet och matglädje. Arla bjöd in till Moderna Museet där årets kock Jessie Sommarström och årets konditor Kasper Kleihs tillsammans med restaurangansvarig Malin Söderström bjöd på en vinnarmåltid vi sent ska glömma.


Vinnare var verksamheter med ett absolut fokus på matgästens upplevelse - matglädje på ett lustfyllt och genomtänkt sätt. Med stolthet och passion för matens väg från jord till bord till mage integrerar vinnarna naturligt omsorg och lärande i måltiden samtidigt som man varsamt tar tillvara på jordens resurser. Gäster möts av ett leende och lämnar med ett leende tack vare gränsöverskridande teamarbete som sätter matgästens upplevelse i centrum.


Ta inspiration av årets vinnare i Arla Guldko 2023!


  • Blanka förskola i Vadstena @koketblanka

  • Stora Hammars skola i Höllviken @storahammarkok

  • Sjödalsgymnasiet i Huddinge @kitchentime_sjodalsgymnasiet

  • Kinnevaldsgården i Växjö @matgladavaxjo

  • Trelleborgs kommuns foodtruck @trelleborgs_kommun

Vi på Generation Waste vill tacka alla deltager, vinnare, domare och Arla för en betydelsefull dag för utvecklingen av hållbara måltider inom den offentliga


14 visningar0 kommentarer

Commentaires


bottom of page