top of page

Tällbergsgruppen inleder samarbete med Generation Waste

Vi har glädjen att berätta att Tällbergsgruppen inleder samarbete med Generation Waste.

Tällbergsgruppen inleder samarbete med Generation Waste

Inom koncernen Tällbergsgruppen ryms familjevänliga Gyllene Hornet, dalaromantiska Klockargården och smakfulla Villa Långbers. Tre unika hotell inom en radie av 1 kilometer, på en av Sveriges vackraste platser - Tällberg. Tre destinationer för både möten, avkoppling och nöje. I verksamheten finns också gemytliga Dalmål Kafé & Hantverk som ligger på promenadavstånd från hotellen.

''Ett samarbete med Generation Waste möjliggör för oss att kunna mäta, följa upp och kommunicera de framsteg vi gör i vår strävan att minska matsvinnet. Sättet Generation Waste väljer att inspirera på skapar stort engagemang hos våra medarbetare inom Tällbergsgruppen. På ett lustfyllt och metodiskt sätt är jag övertygad om att vi kommer att göra stora framsteg i vårt hållbarhetsarbete'', berättar Jonna Fischer Matz
Marknadschef, Tällbergsgruppen.

Med Generation Waste mätverktyg registrerar kockarna all mat som måste slängas, både i servering och kök. Registreringen sker smidigt via en dator, iPad eller smartphone. Via vår webbportal får både handläggare och kockar tillgång till daglig statistik. Genom detta skapas möjlighet att ta kontroll över både miljöarbetet och ekonomin.

Tillsammans gör vi skillnad!

bottom of page