top of page

Djurönäset inleder samarbete med Generation Waste

Mat är också en viktig del i Djurönäsets hållbarhetsarbete och som Svanenmärkt anläggning har de höga krav på att minska klimatpåverkan.

Djurönäset inleder samarbete med Generation Waste

Djurönäset är ett Svanenmärkt fyrstjärnigt spa- och konferenshotell beläget i Stockholms mellersta skärgård. Här finns allt som du kan tänka dig och behöver för en lyckad konferens eller event. Förutom de sköna inbjudande interiörerna, den vackra restaurangen och de bekväma hotellrummen, bjuder Djurönäset på en storslagen skärgårdsnatur som ger extra stimulans bara att betrakta, men framför allt att vistas, konferera och aktivera sig i.

''Det starkaste argumentet för samarbetet med Generation Waste är att skapa en överblick och tydligt kunna visa våra medarbetare ur ett större perspektiv hur vårt arbetssätt i dagsläget påverkar oss ekonomiskt. För att kunna diskutera vårt förhållningssätt till råvaror ur ett hållbarhetsperspektiv, både ekonomiskt och miljömässigt. Med utgångspunkt från de mätvärden vi får genom vägningarna kan vi sen ta fram nya rutiner, målsättningar och förhållningssätt. Med ökade råvarukostnader den senaste tiden är det ännu viktigare att ta ordentlig vara på det vi köper in'' berättar, Kajsa Logan-Müller, Marknadskoordinator.

Vi ser fram emot att stötta och utveckla Djurönäset hållbarhetsarbete tillsammans med deras fantastiska kockar!

bottom of page