top of page

Carotte inleder samarbete med Generation Waste

Vi inleder samarbete med en av Sveriges snabbast växande företagsgrupper inom Facility Services med fokus på möten & upplevelser - Carotte.

Carotte inleder samarbete med Generation Waste

Carotte är en av Sveriges snabbast växande företagsgrupper inom Facility Services med fokus på möten & upplevelser. Med nyskapande catering, restaurang, event, bemanning, kontorsservice & lokalvård skapar vi attraktiva arbetsplatser och evenemang.

''Då vi först hörde om Generation Waste och deras proaktiva arbete var det givet för oss att inleda ett samarbete. Som en aktör som serverar runt 500’000 tallrikar nationellt per år så kan potentiellt matsvinn tynga både miljö och budget. Även om vi hade relativt lågt matsvinn så finns det alltid utrymme för förbättring. Den utbildning och mätverktyget som Generation Waste tillhandahåller sporrar oss att konstant sträva efter att bli bättre. I längden gynnar det alla,berättar, Oscar Durling, VD, Carotte.

Matsvinn har en stor klimatpåverkan och innebär samtidigt onödiga utgifter. Fullt ätlig mat hamnar i soptunnan, något som vi definitivt vill undvika. Samarbetet med Generation Waste har för Carotte inneburit att de nu kan ta kontroll över matsvinnet samtidigt som de sparar pengar.

bottom of page