top of page

Vi välkomnar andhotel till vår familj!

Nu har du ytterligare en anledning att vara på andhotel!

Vi välkomnar andhotel till vår familj!

God mat kan vara ett bra skäl att bo på hotell. På andhotel hittar du alltid något bra på menyn. Nu har du ytterligare en anledning att vara på andhotel! andhotel inleder samarbete med Generation Waste för att minska matsvinn och frodas för hållbarhet.

Idag välkomnar vi andhotel till vår familj.

andhotel cityhotell mitt i Stockholm, vid Hötorget, på en liten sidogata som heter Apelbergsgatan. De har byggt ett hotellkoncept som har anpassat sig till urbaniseringen, där innerstaden blir trängre och ytorna färre.

‘’ Då vi alldeles nyligen startade upp med Generation waste så har jag inte så mycket att se tillbaka på. Men den som har varit hittills är jag mycket nöjd med’’, berättar, Raymond Almert| Sleepingfox Hotel Group.

Genom samarbetet med Generation Waste så hoppas andhotel på att få en bättre överblick över hur mycket mat som faktiskt slängs dagligen på deras restauranger. De hoppas, med hjälp av statistiken Generation Waste tar fram, kunna minska sitt matsvinn och öka medvetenheten hos sina medarbetare och gäster.

Vi tackar andhotel för att de valde Generation Waste för att minska matsvinnet i deras kök och att arbetar mer hållbart.

bottom of page