top of page

Nääs Fabriker inleder samarbete med Generation Waste

Från och med nu kommer de att väga sitt matsvinn med Generation Waste mätverktyg och tar därmed nya höjder i sitt hållbarhetsarbete.

Nääs Fabriker inleder samarbete med Generation Waste

Nääs Fabriker är kanske mest känt för sitt vackra hotell och restaurang som är inhyst i ett bomullsspinneri från 1800-talet. Det liknar inget annat och rummen är inte mindre spektakulära. Här hittar du gästrum med över fem meter t akhöjd samt rum med takterrass och utsikt över sjön. Dessutom kan du få ett rum som är 45 kvadratmeter stort!

Hotellets restaurang, med vacker glasveranda mot sjön och stora ytor, skapar en speciell känsla och atmosfär. Här serveras frukost, lunch, middag och på helgerna även brunch.

På området finns också flera butiker med mode, design och inredning, ett bageri och bryggeri samt ett mysigt kafé och dessutom en delibutik. På och omkring området finns en mängd olika aktiviteter att välja mellan. Du kan ta en tur med en båt ut på sjön eller gå ut i skog och mark.

Generation Waste systemet är lätthanterligt, snabbt och något alla kan hantera. Det är smidigt att siffrorna efter vägning direkt förs in i systemet och man får en tydlig information om hur mycket som faktiskt slängts under en hel dag. Det blir en ögonöppnare för alla, som direkt leder till ökad kunskap kring mathantering och matsvinn !

Vi ser fram emot att stötta och utveckla Nääs Fabrikers hållbarhetsarbete tillsammans med deras fantastiska kockar!

bottom of page