top of page

Hällsnäs hotell & restaurang inleder samarbete med Generation Waste för att minska sitt matsvinn.

Hällsnäs hotell & restaurang inleder samarbete med Generation Waste för att minska sitt matsvinn.

Letar du ett mysig hotell i herrgårdsmiljö? Då har vi en bra rekommendation till dig - Hällsnäs hotell & restaurang. Hällsnäs inleder samarbete med Generation Waste för att minska sitt matsvinn.

Hällsnäs hotell & restaurang ligger otroligt vackert beläget, omslutet av en glittrande sjö och en tät tallskog. Varje måltid på Hällsnäs ska vara en upplevelse i sig, alla råvaror är noga utvalda och maten tillagad med både själ och hjärta.

Filosofin med maten är att det ska vara vällagat med enkla smaker som sedan får serveras i en luftig och härlig atmosfär. Maten är komponerad av matkreatör Thomas Sjögren som år 2015 vann den prestigefulla tävlingen Årets kock samt Ola Wallin, silvermedaljör av Årets kock och vinnare av Nordiska mästerskapen.

‘’ Vi vill jobba med Generation Waste då vi tycker det är ett bra sätt att minska vårt matsvinn och bidra till en bättre miljö. Även att få vår personal att bli medvetna om att det är mycket pengar som slängs dagligen i onödan’’, berättar, Oscar Gyllström, Ägare på Goldrest AB.

Vi är så glada att arbete med Hällsnäs Hotell & Restaurang och att bli en del av deras hållbarhetsarbete. Vi önskar Hällsnäs lycka till i sin ambition om att vara det naturliga valet för mat och dryck i Västsverige.

bottom of page