top of page

Svenska Krögare inleder samarbete med Generation Waste

Svenska Krögare strävar efter att integrera hållbarhet i sin dagliga verksamhet. Svenska Krögares hållbarhetstips är att varje hållbar handling räknas och är viktig.

Svenska Krögare inleder samarbete med Generation Waste

Vi har glädjen att berätta att vi inleder ett nytt samarbete med Svenska Krögare.

Som kund till Svensk Krögare får du en rabatt på uppstartskostnaden och månadslicensen av det digitala mätverktyget

Under 20 år har Svenska Krögares medlemmar erbjudits Sveriges bästa priser. Svenska Krögare erbjuder en modern helhetslösning inom restaurangbranschen. Med hjälp av data, digitala verktyg och den breda kompetens som tillhandahålls av Svenska Krögares personal får du kontroll på just din verksamhet. Detta möjliggör ökade marginaler och effektivare processer i form av tidsbesparing. Genom kontinuerlig analys och uppföljning av dina inköp ger Svenska Krögare dig trygghet i att veta att du handlar rätt produkt till rätt pris. Sedan 2023 är Svenska Krögare en del av världens största inköpsorganisation inom restaurangbranschen; Buyers Edge Platform.

''Vi är mycket glada och stolta över att inleda ett samarbete med Generation Waste. Genom att inkludera Generation Waste i vår portfölj som en del av vår helhetslösning, kan vi nu erbjuda våra kunder möjligheten att minska svinnet och öka medvetenheten genom den data som Generation Waste tillhandahåller. Detta samarbete medför att vi nu kan ta nästa steg i vårt hållbarhetsarbete och vi är glada över att kunna även erbjuda våra kunder detta verktyg för att ta sin verksamhets hållbarhetsarbete till nästa nivå’’,berättar Alice Wehlin, Analysavdelningen, Svenska Krögare.

Svenska Krögare strävar efter att integrera hållbarhet i sin dagliga verksamhet. Svenska Krögares hållbarhetstips är att varje hållbar handling räknas och är viktig. Därmed är alla åtgärder du kan göra dagligen viktiga för en hållbar verksamhet. Det innefattar en medveten och minskad energiförbrukning, återvinning, källsortering, mer vegetarisk kost och ett cirkulärt verksamhetstänk.

bottom of page