top of page

Superkons inleder samarbete med Generation Waste

Superkon's vision är att påskynda miljömålen genom att minska avfallet och ansvarsfullt hantera utsläpp, inspirerad av skandinavisk design.

Superkons inleder samarbete med Generation Waste

Superkons är ett banbrytande företag för hållbar påverkan baserat i Göteborg, dedikerat till att erbjuda pulverkoncentrat för personlig och hemvård. Vattenrika hygienprodukter, som schampo, tvålar och duschtvål, har visat sig ha en betydande miljöpåverkan eftersom 95% av de består av vatten. Detta inkluderar inte bara produktionen av engångsplast och onödiga utsläpp vid transport, vilket leder till högre leveranskostnader. För att hantera detta problem har Superkons introducerat probiotiska vattenlösa pulverkoncentrationer och tillhandahållit påfyllningsbara flaskor för konsumenter att använda som en återanvändbar lösning när de späds ut med vatten hemma.

Superkons är mer än ett varumärke; det är ett åtagande att inspirera till medvetna val för både individer och företag. Vår vision är att påskynda miljömålen genom att minska avfallet och ansvarsfullt hantera utsläpp, inspirerad av skandinavisk design.

Vi tror att samarbetet mellan Superkons och Generation Waste är en lovande och effektfullt. Båda enheterna delar en stark förpliktelse till hållbarhet. Genom att gå samman kan de dra nytta av sina unika styrkor för att effektivt tackla miljöutmaningar. Samarbetet verkar vara väl anpassat till deras gemensamma värderingar, och vi förväntar oss ett positivt resultat när det gäller att främja miljövänliga metoder inom företag och bidra till en mer hållbar framtid.

Läs mer om Superkon's här: https://superkons.com/

bottom of page