top of page

Så bryter vi den negativa trenden med ökat matsvinn!

Inga biljetter till försäljning
Se andra evenemang
Så bryter vi den negativa trenden med ökat matsvinn!
Så bryter vi den negativa trenden med ökat matsvinn!

Tid och plats

14 sep. 2023 14:00 – 15:00 CEST

Via Teams

Om evenemanget

Vi hälsar er välkomna till ett spännande och tankeväckande webbinar om en av de mest angelägna frågorna i dagens samhälle – restaurangbranschens roll i att bryta den negativa trenden med ökat matsvinn och skapa en verklig hållbar utveckling.

Detta webbinar ger dig som deltagarna en unik möjlighet att lära från två framstående organisationer som arbetar aktivt för att minska matsvinn och främja hållbarhet i restaurangbranschen. Det ger en möjlighet till ökad medvetenhet, engagemang och praktiska lösningar som kan påverka både individers och branschens agerande positivt.

Webbinaret är uppstarten på ett samarbete mellan organisationerna som båda belyser vikten av att tänka utanför boxen för att hantera samhällsutmaningar på innovativa sätt. - Vi vill visa på möjligheterna i att skapa positiv förändring, i en tid där klimatförändringar och inflation drabbar samhället. Med webbinaret erbjuder vi en ljusglimt av hopp och möjlighet att påverka på ett positivt sätt. Till webbinaret tar vi, som alltid, med oss vårt engagemang, vår kunskap och våra verktyg med förhoppningen att driva på utvecklingen mot ett ekonomiskt och ekologiskt hållbart samhälle.

Under webbinaret kan du kan ställa dina frågor om t.ex. menyplanering och inköp. Vi kommer också att diskutera möjligheterna för restaurangverksamheter att förbygga matsvinn som påverkar livsmedelssystemet lokalt och globalt. Webbinaret riktar sig till kommunala och kommersiella verksamheter inom hotell och restaurang. Varmt välkomna.

                                                                 ”Det behövs en systemförändring för att bryta den negativa trenden

                                                                                       och åstadkomma en hållbarutveckling på riktigt

                                                                         Utbildningsansvarig Lina Andersson Fasth Generation Waste

Dela detta evenemang

bottom of page