top of page

Julbords-webbinar

Varmt välkommen till ett julinspirerat matsvinns-webbinar tillsammans med krögare Fredrik Eriksson!

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Julbords-webbinar
Julbords-webbinar

Tid och plats

16 nov. 2022 14:00 – 15:00

Online webbinar

Om evenemanget

Hur arbetar vi smart för att minska matsvinnet från våra julbord och julserveringar?

Fredrik berättar som hur han planerar för att minimera risken för matsvinn och hur han hanterar sina livsmedel och rätter för att på bästa sätt kunna ta tillvara dyrbara rester från julbordet.

Fredrik Eriksson är en av Sveriges mest erfarna och prisbelönta kockar och krögare. Med en yrkeserfarenhet från franska topprestauranger och egna krogar, driver Fredrik Eriksson två restauranger i Stockholm, Långbro Värdshus och Restaurang Nationalmuseum. Vilka båda mäter sitt matsvinn med Generation Waste mätverktyg.

Fredrik är gastronomisk rådgivare till Nobelstiftelsen inför de årliga Nobelmiddagarna. Han var tidigare juryordförande för Årets Kock och har fått äran att laga mat vid stora kungliga måltider. Har du lyckats missa Fredrik i dessa sammanhang så har du säkert sett honom i något av alla de över hundratalet matlagningsprogram på TV han medverkat i. Med åren har Fredriks matfilosofi influerats alltmer mot utveckling inom hållbar gastronomi med hälsa, klimat och miljö i fokus. Därför är han en viktig samarbetspartner för oss på Generation Waste som vi hoppas ni ska få inspiration från.

Ställ era frågor direkt till Fredrik Eriksson om hur ni kan minska ert matsvinn. Vi välkomnar självklart era frågor om att mäta matsvinn med Generation Waste.

      Detta webbinar är vår hållbara julklapp till alla er kockar och krögare i Sverige, varmt välkomna!

Dela detta evenemang

bottom of page