top of page

2028 New World Agency inleder samarbete med Generation Waste

Vi har glädjen att berätta att vi inleder ett nytt samarbete med 2028 New World Agency.

2028 New World Agency inleder samarbete med Generation Waste

2028 New World Agency är en kommunikationsbyrå från Göteborg som hjälper företag, organisationer och varumärken här och nu, men också en framtidsblickande, strategisk partner som vill stötta organisationer till bättre beslut och satsningar. De bygger starka varumärken, utvecklar kommunikationskoncept och kampanjer och bistår med marknadsföring i allt från webb, film och sociala medier till event, skyltar och tryckt media.

"Hela världen måste ställa om, tänka nytt och hitta sina roller i en ny cirkulär ekonomi. Det vet vi alla, ändå går det så långsamt. För oss på 2028 New World Agency ser vi det som vår uppgift att hjälpa till. Vi vill helt enkelt bistå alla goda krafter som arbetar för ett mer cirkulärt samhälle.
Vi är glada att arbeta med Generation Waste för att få fler att minska matsvinnet och belastningen på vår miljö.", berättar Magnus Lindau, Art Director and Illustration Artist, 2028 New World Agency.

Bland deras kunder finns allt ifrån storföretag som Volvo Group, SKF och Platzer till cirkulära och digitala start-ups med nya spännande idéer.

Vi ser fram emot att tillsammans med 2028 New World Agency göra skillnad och driva positiv förändring mot en mer hållbar och cirkulär framtid.

Läs mer om 2028 New World Agency: https://2028.se/about-us/

bottom of page