top of page

I nära samarbete med naturen

The Wood Hotel by Elite inleder samarbete med Generation Waste

I nära samarbete med naturen

Vi inleder samarbete med en av världens högsta träbyggnader i centrala Skellefteå - The Wood Hotel by Elite.

Upptäck norra Sverige i gränslandet mellan natur och innovation. Med passion, inspiration och omsorg tar vi världen till Skellefteå. Byggt i trä från de lokala skogarna och designat för dig och vår natur.

The Wood Hotel by Elite tar ansvar för både människor och planet och strävar efter att inspirera sina gäster till att göra bättre val. Här bor du klimatneutralt i allt från trivsamma hotellrum till sviter med separata sovrum i skandinavisk design. Känslan i inredningen inspireras av både fjällstuga och hantverkstradition. Här blandas en minimalistisk stil ihop med norrländska detaljer och material som åldras vackert med tiden.

Upplev restaurang Mandel med alla sinnen, där hållbarhet och lokala råvaror ligger i fokus för allt som serveras. Ta dig ut på ett äventyr bland unik natur, koppla av på Vana högst upp i byggnaden. En rofylld plats där ditt välbefinnande står i fokus. Njut av en uppvärmd utomhuspool, bastu och välgörande behandlingar. För oss handlar inspiration om upplevelser.

Generation Waste systemet är lätthanterligt, snabbt och något alla kan hantera. Det är smidigt att siffrorna efter vägning direkt förs in i systemet och man får en tydlig information om hur mycket som faktiskt slängts under en hel dag. Det blir en ögonöppnare för alla, som direkt leder till ökad kunskap kring mathantering och matsvinn !

Vi ser fram emot att stötta och utveckla The Wood Hotel by Elite hållbarhetsarbete tillsammans med deras fantastiska kockar!

bottom of page