top of page

Nytt år och nytt samarbete med Marholmen

Marholmen inleder samarbete med Generation Waste

Nytt år och nytt samarbete med Marholmen

Marholmen är som ingen annan plats i Sverige. I samma ögonblick som du kommit över bron öppnar sig en ny värld. Ett självständigt örike för dig som söker avkoppling, arbetsglädje eller härliga upplevelser.

Marholmen är en hållbar destination i alla led. Nu inleder Marholmen samarbete med Generation Waste för att minska matsvinnet och tar därmed nya höjder i sitt hållbarhetsarbete.

''Vi valde att starta ett samarbete med Generation Waste därför att det är ett naturligt nästa steg i vårt miljöarbete. Det är svårt att förändra det man inte kan mäta, och genom att synliggöra och mäta vårt matavfall peppar vi oss själva till att minska vårt matsvinn. Det känns bra helt enkelt!'', berättar, Johan Klareus, Kökschef, Marholmen.

Marholmen är en helt ovanlig ö i Roslagens skärgård med broförbindelse till fastlandet. Här finns hotell, stugor, villor, glampingtält, konferens, spa, restaurang, ställplatser, festlokaler, badtunnor, bastu, bryggor och egen sandstrand. Aktiviteter året runt inkluderar Marholmens Mästare, Walking gym, Skogsbad, vinterbad, grillplatser, agilitybana, lekplatser och mycket mer.

Välkomna till Generation Waste familj!

bottom of page