top of page

Camp Ripan inleder samarbete med Generation Waste

En oas i en expansiv stad, mixen av människor, kulturer och intressen med en spännande internationell och chosefri atmosfär, ett hotell, men ett ovanligt sådant I Kiruna- Camp Ripan.

Camp Ripan inleder samarbete med Generation Waste

Miljömedvetenhet finns alltid med Camp Ripan i den dagliga driften, de arbetar ständigt för att minimera negativ miljöpåverkan. Hänsyn till miljön speglar valen när Camp Ripan väljer leverantörer och råvaror till restaurangen såväl som när de inreder anläggningen och väljer rengöringsmedel.

‘’Vår anläggning ligger i en helt unik miljö som vi vil bevara för många generationer framåt. Vi arbetar därför hårt för att skydda den. Vi har ett av Sveriges mest energieffekiva kök och allt vårt matavfall blir till jord i vår kompostmaskin. Nu vill vi även jobba med att minska matsvinnet och Generation Waste hade en jättefin lösning där vi direkt kan koppla minskat matsvinn med minskade kostnader vilket var perfekt för oss’’,berättar, Jana Stridfeldt Bjuhr, Quality and Sustainability coordinator, Camp Ripan.

Vi är så glada att arbete med Camp Ripan och att bli en del av deras hållbarhetsarbete. Tillsammans minskar vi matsvinnet och gör skillnad!

bottom of page