top of page

Varmt välkommen vår nya Sales Executive: Rasmus Ingdahl

Rasmus Ingdahl har över 12 års erfarenhet av försäljning och produktutveckling inom betalbranschen och har blandat annat arbetat på Worldline, NorthmillFlo och Svea Bank.
Varför vill du arbeta för Generation Waste?


”För mig är Generation Waste det bästa av två världar.

Jag har alltid haft ett stort intresse för mat och matlagning. Att få skörda och tillaga råvaror som du själv odlat är för mig en oslagbar känsla. Utmaningen att göra det mesta och bästa med det du lyckats få fram ut marken är bland det roligaste som finns!


När jag blev förälder för första gången började även intresset för hållbarhetsfrågor att växa. Det är den insats vi gör här och nu som är direkt avgörande för vad vi lämnar efter oss till kommande generationer.


Jag är otroligt glad och tacksam över att jag fått äran att ansluta till ett helt fantastiskt gäng, och att jag får möjlighet att vara med på den resa som Generation Waste står inför! Nu kör vi'', avslutar Rasmus.

9 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page