top of page

Varmt välkommen Emil
Berätta lite om din bakgrund, Emil

Jag är från Ljungskile men är numera bosatt i Uddevalla. På fritiden går mestadels av min tid åt fotboll, i alla dess former. När tid ges spenderar jag den gärna med familj och vänner eller ute på golfbanan.

Efter att ha arbetat flera år på ICA valde jag förra hösten att börja studera Internationell marknadsföring och försäljning, något som intresserar mig mycket och gav mig denna fina möjligheten att få praktisera hos Generation Waste. Med min pågående utbildning hoppas jag kunna bidra med all den kunskap jag hunnit samlat på mig.


Varför vill du praktisera på Generation Waste?

Generation Waste arbetar för hållbara lösningar, något som jag tycker är väldigt viktigt att belysa. Jag ser en stor möjlighet att kunna vässa mina kunskaper och samla på mig nyttig erfarenhet från detta kompetenta gäng!

35 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page