top of page

Utbildning i Eckerö Linjen


Eckerö Linjen har rykte om sig att vara Östersjöns gastronomiska pärla, och nu vässar de arbetet lite extra.


Eckerö Linjen har alltid sett på mat som en värdefull resurs, som vi ska hantera med stor omsorg. Vi lägger stor vikt vid att erbjuda gäster och personal vällagad mat på bra råvaror, gärna lokala sådana. Att tillsammans med Generation Waste föra diskussionen kring matsvinn och hur vi arbetar med mat ombord har varit ett fint och stärkande kvitto på att vi på många sätt lyckats i vår strävan, men också inspirerat oss att hitta åtgärder som får oss att bli ännu bättre'', berättar, Sofi Helenius, Environmental Coordinator, Eckerö Linjen.


Eckerö Linjens bästa hållbarhetstips: Ingen kan fixa allt. Men alla kan visa omtanke, skapa medvetenhet och gå framåt i rätt riktning.


Tillsammans med Generation Waste, har Eckerö Linjen nu tagit oss ett steg vidare i vår strävan att bli bättre i fråga om matsvinn ombord. Det är ju helt enkelt så att den mest miljövänliga maten är den som blir uppäten.


Stort tack till Eckerö Linjen för förtroendet att få föreläsa för er personal ombord kring minskat matvinn och hållbarhet.

42 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page