top of page

Tack för denna tid, Filip Hagbert

Uppdaterat: 16 aug. 2022

De senaste fyra månaderna har Filip Hagbert gjort sin praktik hos Generation Waste. Hans huvuduppgifter har varit att genomföra en marknadsundersökning samt strukturera upp Generation Waste CRM-system. Men trots stort ansvar över stora uppgifter så har han hunnit med mycket annat.Daniel Oddhammar, Rickard Bryngelsson, Emma Johansson och Marcus Wikberg önskar Filip lycka till i framtiden, och vem vet, vi kanske ses igen.

– Filip har visat att han är att lita på. Han har verkligen växt under denna period men också fått oss andra att växa. En bättre praktikant hade man inte kunnat önska sig.

Varför sökte du praktik hos Generation Waste?

Första gången jag stötte på Generation Waste var i mitt researcharbete när jag skrev en uppsats angående hållbarhetsarbete för näringslivet på IHM Business School. Jag läste på mer och kände direkt att det var ett företag som intresserade mig, framförallt då jag själv ägnat många år inom restaurangbranschen. En bransch som jag är väl insatt i men kanske aldrig riktigt insett hur mycket mat vi slänger samt hur mycket pengar ett företag kan spara in på det som hamnar i soptunnan.

Vad har du gjort under din tid på Generation Waste?

Under min praktik som varit nu under 4 månader har jag fått möjligheten att vara delaktig i alla delar inom företaget som marknadsföring, sälj, undersökningar, kundbesök och webinar. Mina främsta uppgifter har varit att leda en marknadsundersökning samt att bjuda in och styra ihop två webinar med stjärnkockar som Tareq Taylor och Johan Björkman har deltagit i. Utöver detta har jag lagt stor tid på att strukturera upp CRM-systemet.

Vad tar du med dig vidare?

Först och främst tar jag med mig en underbar givande och rolig praktik med fina kollegor men det viktigaste som jag tar med mig från denna praktik är min förståelse kring vikten av att väga. Att det är skrämmande ibland att vi slänger så mycket pengar och oftast på grund av för lite kunskap kring råvarorna eller i andra fall att vi producerar mer än vad vi faktiskt använder.

Vad händer nu?

Nu blir det tillbaka till skolbänken fram till mitten av maj då jag examineras, efter det då står alla dörrar öppna. Jag vet att jag vill tillbaka till arbetslivet så snabbt som möjligt, då jag saknar att jobba och att få träffa kollegor. Vem vet kanske finns det en plats för mig på Generation Waste framöver.


49 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page