top of page

Möt våra investerare: GU Ventures

Uppdaterat: 16 aug. 2022

GU Ventures är en av världens top 20 ledande universitets inkubatorer har utvecklat, stöttat och investerat i mer än 220 startups. Generation Waste har samarbetat med GU Ventures sedan 2018.


Generation Waste har samarbetat med GU Ventures sedan 2018., ”vi träffade Sofia Ström första gången ute på Drivhuset i Gamlestan när vi pitchade vår idé. Sofia Ström arbetar som affärsutvecklare och hållbarhetsansvarig på GU Ventures och i sin roll hjälper hon till att bygga företag som har nya innovativa idéer, en koppling till Göteborgs universitet och som fokusera på FN: s globala mål” säger VD: Daniel Oddhammar .

”Att Sandra Samuelssons forskning från GU kan nyttiggöras och hennes kunskap bidra till Generation Waste är en förutsättning för GU Ventures engagemang. Generation Waste adresserar ett mycket stort globalt problem med matsvinn som har stor negativ påverkan utifrån ett hållbarhetsperspektiv. Detta tillsammans med att Generation Waste utgör en bra affär där hållbarhet och affärer går hand i hand” gjorde valet enkelt berättar Sofia Ström, Business Development Sustainability när hon får frågan om varför GU Ventures valde att gå in som investerare i Generation Waste och under många år stötta bolagets utveckling.17 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page