top of page

Möt vår nya investerare: TKlein AB

Uppdaterat: 16 aug. 2022
TKlein AB är ett familjeföretag där Tommy Klein och Kristoffer Klein använder gemensam expertis och försöker se det långsiktiga sättet att driva företaget framåt. Tillsammans med investeringarna i nystartade företag är de också medlemmar i ett antal lokala nätverk och investeringsgrupper.

Tommy Klein har över 40 års erfarenhet av global ledning i stora multinationella företag och han har arbetat i många konjunkturcykler, både lönsamma och problemtyngda. Tommy har också arbetat flera år som styrelseordförande i ett antal företag där han har bidragit till att stimulera företagsledning, för långsiktig hållbar och lönsam tillväxt.

Kristoffer Klein har dom senaste åren tagit en aktiv roll i bolaget, han har huvudsakligen 15 års erfarenhet inom Logistik Branschen, såväl lokala som globala, numera med huvudfokus på projektmarknaden samt på att driva säljverksamheten framåt i nuvarande bolag.

När Tommy and Kristoffer får frågan om varför har de valt att bli investerare i Generation Waste är svarar dem: ‘Först och främst så är tajmingen helt rätt. Teamet bakom GW är mycket drivande och redan efter första mötet kände vi stort förtroende till Daniel samt hela hans vision kring resan framåt. Vi tror oss se GW som en del utav en större koncern och driver frågorna på en global basis.

Genom tidigare styrelseuppdrag har Tommy och Kristoffer erfarenhet av att bygga lönsamhet men hjälper samtidigt till med marknadsmöjligheter.55 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page