top of page

Möt vår nya investerare: Peter Larsson

Uppdaterat: 16 aug. 2022
Peter har bakgrund och erfarenhet inom IT, produktutvecklingsprojekt och systemlösningar till retail. Han tror att medvetenheten om att minska på jordens resurser kommer att öka för varje år och med det kommer Generation Waste att växa till ett bolag med kunder I flertalet länder.

Berätta lite om din bakgrund, Peter

Jag har min bakgrund inom IT-branchen och systemlösningar till retail. Jag har varit med på en resa där vi tog ett bolag med 7 anställda och en omsättning på 10 milj. till en omsättning på 250 milj och 200 anställda. Under denna tid har jag skaffat mig kunskap om vad som händer I ett företag som växer. Sedan 2018 driver jag ett mindre bolag inom samma bransch.

Varför har du valt att gå in som investerare i Generation Waste?

Jag känner Mats Rofors sedan många år och han berättade om Generation Waste samt den kombinaton av teknik och arbete för att minska matsvinnet och öka lönsamheten för deras kunder, gjorde att jag blev intresserad. Efter jag pratat med Daniel och fått höra om hur han brinner för idén med arbetet att förändra beteendet kring mathanteringen I alla led. Även mitt intresse för att laga och äta god och bra mat hade en viss inverkan.

Vart tror du Generation Waste befinner sig om 10 år?

Jag tror att medvetenheten om att minska på jordens resurser kommer att öka för varje år och med det kommer Generation Waste att växa till ett bolag med kunder I flertalet länder.

Vilken roll har du som delägare och hur kommer du att kunna bidra på bästa sätt ?

Min erfarenhet inom it och produktutvecklingsprojekt kommer jag att kunna vara mentor till utvecklarna av Generation Waste system och med min erfarenhet att vara I ett växande företag kunna bidraga som bollplank till Daniel och övriga I styrelsen.


17 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare


bottom of page