top of page

Möt vår nya investerare: Mats Rofors

Uppdaterat: 16 aug. 2022

Mats Rofors kommer från tidigare uppdrag som VD för Sweden Hotels och restaurangdirektör på Gothia Towers. Idag driver han eget konsultbolag samt sitter som styrelseordförande i Lindvallens Restauranger och Ersson Holding AB. Nu kan han stolt även titulera sig som investerare i Generation Waste. Han har en stark tro på att Generation Waste går en ljus framtid till mötes, men det är också av personliga skäl som han valt att gå in som investerare.Berätta lite om din bakgrund, Mats?

Jag har varit verksam inom Hotell & Restaurang i princip hela mitt arbetsliv, med en avstickare till fastighetsbranschen. Sedan har jag också varit restaurangdirektör på Gothia Towers & Svenska Mässan i 10 år, samt VD för Sweden Hotels.

Varför har du valt att gå in som investerare i Generation Waste?

Jag känner Daniel Oddhammar sedan många år tillbaka och har ett gediget förtroende för honom och hans äkta engagemang i både mat och hantering av jordens resurser. Personligen så vill jag bidra med det jag kan för att barn och barnbarn ska få en hållbar framtid.

Vart tror du Generation Waste befinner sig om 10 år?

Inom 5 år så tror jag absolut att de befinner sig på den Nordiska marknaden, inom 10 år på den Europeiska marknaden.

Vilken roll har du i Styrelsen och hur kommer din expertis att komma till användning i styrelserummet?

Jag har god kunskap om kundernas beteende och behov. Jag översätter det till det anpassade utbud Generation Waste behöver nu och i framtiden. Det är en pusselbit att addera till de övriga kunskaper styrelsens medlemmar besitter.


105 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page