top of page

Innehåll

Matsvinnskonsultation

Tid

60 min

Generation Waste har god erfarenhet av restaurang- och måltidsutveckling och har erfarenheter från olika uppdrag från både kommersiella och kommunala restaurangverksamheter. Vi kan därför erbjuda er professionell konsultation och för minskat matssvinn.  


Behöver ni nya idéer och en plan hur ni kan minska matsvinnet i er organisation? Vi erbjuder oss att se över er verksamhet/ verksamheter för att skapa oss en grundförståelse för era behov. Därefter analyserar vi fram idéer och förslag på möjliga lösningar för minskat matsvinn anpassat efter era förutsättningar.   


Vi undersöker den del eller de delar ni önskar, till exempel matsalsmiljön, serveringsmetoder, rutiner och arbete i köket. Analysen dokumenteras och vi informerar er för att ni i nästa steg, tillsammans med oss om så önskas, sätter en plan för minskat matsvinn i er verksamhet. Syftet med konsultationen är att ni ska kunna processleda ett målriktat arbete för minskat matsvinn. 

Utbildningsansvarig

Lina Andersson Fasth

Lina arbetar som utbildningledare på Generation Waste. Lina var en av Sveriges första Måltidspedgoger och hon är utbildad gymnasielärare för resturangutbildningen.

Lina Andersson Fasth
bottom of page