top of page

Om oss

Generation Waste hjälper restauranger att arbeta systematiskt mot att minska matsvinnet, vilket i slutändan leder till mindre kostnader. Generation Waste erbjuder verktyg och inspiration för att minska matsvinn. Med applikation utvecklad av kockar för kockar samt utbildning sparar du pengar och kan marknadsföra en hållbarhetsprofil med faktiska siffror.

Vår historia

Generation Waste grundades 2018 av Daniel Oddhammar och Andreas Pringle. Daniel är utbildad kock och kökschef. Han har 25 års erfarenhet av restaurangbranschen. Han har erfarenhet från en mängd olika restauranger såsom Restaurang Palace, Restaurang Sjömagasinet i Göteborg.

 

Daniel har även varit delaktig i många nyöppnade restauranger såsom Kafe Vallgatan, Restaurang Linnea, Bliss Resto, Victors i Val d’Isére, Restaurang Solid i Tromsö samt Restaurang Ullevigatan. Andreas är dataingenjör med en masterexamen inom informationsteknik från Chalmers och har arbetat med mjukvaruutveckling sedan tidigt 2000 tal. Han har erfarenhet av arbete som utvecklare, projektledare, agil coach och CTO på företag som tex. Volvo Technology, Sony Ericsson, Telia, E-traveli och Microdeb.

Vår resa fram till idag

after-party-wasted-food-on-wooden-served-festive-2022-12-16-09-06-46-utc.jpg

Mission

Förändra människors beteende, minska matsvinnet och bidra till en bättre värld ​

chalkboard-with-zero-waste-lettering-and-rotten-fr-2021-08-27-08-24-16-utc.jpg

Vision

 Vi vill förändra människors beteende, minska svinnet och bidra till en bättre värld    ​

chalkboard-with-zero-waste-lettering-and-rotten-fr-2021-08-27-08-59-01-utc.jpg

Vårt team

download (1).png
Logga-PNG (1).png
Nordrest logga (1).png
Hotell_Belleve_logo-removebg-preview.png
Screenshot 2022-05-25 at 13.48.02.png
NF_black_msoffice_trans (2).png
bottom of page